Bakgrunn

I boligprosjektet Ledaal Park vil Base Bolig sette en herskapelig standard for leiligheter i Stavanger. I 2018 inviterte de til konkurranse om tildeling av totalentreprise på bygging av  Ledaal Park. Som et resultat av denne konkurransen ble Backe Rogaland AS valgt. Byggeperiode er på ca. 20 mnd. og skal være ferdigstilt før sommeren 2020. Arkitektene er fra Brandsbergs Dahls.

Ledaal park — Bo nytt og herskapelig på beste Eiganes

Ledaal Park. Navnet i seg selv bærer bud om et boligprosjekt utenom det vanlige. Med ettertraktet beliggenhet i det ærverdige villastrøket på Eiganes, like ved kongeboligen Ledaal og de majestetiske trekronene i Ledaalparken, bygges 36 herskapelige leiligheter fordelt på to bygg: Ledaal Park Alexander og Ledaal Park Niels Juel.

Norges Hermetikkfagskole skal nå transformeres til 22 leiligheter og hete Ledaal Park Alexander. Den vil bestå av 22 leiligheter med størrelser fra ca. 61 til ca. 168 m² BRA. Det blir herlig utsikt mot parken fra alle leiligheter, som også får sol på balkonger og terrasser fra morgen til kveld. Deler av 1. etasje er regulert til næringsareal hvor gourmetbakeriet Kanelsnurren er blant de som skal inn.

Ledaal Park Niels Juel er et nybygg som består av 14 leiligheter med størrelser fra ca. 34 til ca. 228 m2 BRA. Alle er hjørneleiligheter, med unntak av den minste og den største – toppleiligheten. De fleste får utsikt mot parken og svært gode solforhold.